ClickCease

Voorkom storingen dankzij CV ketel onderhoud

Neem contact op

thermostaat

Een storing van de CV ketel is erg vervelend en wordt vaak opgemerkt door bijvoorbeeld een koude douche. Ook het niet opwarmen van de radiatoren in uw huis of bedrijfspand kunnen is signaal zijn van een CV ketel die last heeft van een storing. Storingen van de CV ketel zijn er vervelend en kunnen veel hinder veroorzaken. Wilt u storingen van de CV ketel voorkomen dan is het verstandig om uw CV ketel regelmatig te laten onderhouden door een professionele loodgieter. Dankzij regelmatig onderhoud zal uw CV ketel langer mee gaan en zult u er meer plezier van hebben.

Een CV ketel (laten) onderhouden

Zoals gezegd zorgt het met enige regelmaat (laten) onderhouden van uw CV ketel ervoor dat deze langer mee zal gaan. Het onderhouden van een CV ketel is iets wat een loodgieter dagelijks doet. Deze vakman is de specialist op het gebied van CV ketels en zal bijvoorbeeld slijtage van een onderdeel op tijd opmerken. De specialist bekijkt of alles nog naar behoren werkt en of er geen versleten of verroeste onderdelen in de CV ketel zitten die voor problemen kunnen zorgen. Indien nodig wordt er een onderdeel vervangen of wordt er een (kleine) reparatie uitgevoerd.

Nieuwtjes

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Het laatste nieuws

De Zaanse Loodgieterservice is u graag van dienst. Wij kunnen u helpen als u problemen heeft met verstoppingen, lekkages of riolering. Voor alle loodgieterswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Onze vakmannen beschikken over veel ervaring en de juiste opleidingen en diploma’s. Bel direct voor een afspraak!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Menu
Call Now Button