ClickCease

Mijn CV ketel is aan vervanging toe. Wat nu?

Neem contact op

cv-ketel vervangen

Is uw CV ketel aan vervanging toe? Dan moet u een loodgieter inschakelen om het verwijderen van de oude en het installeren van de nieuwe CV ketel voor u uit te voeren. Voordat we echter vertellen wat er precies allemaal gaat gebeuren na het contact met de loodgieter, is het ook goed om te bespreken op welke momenten vervanging van een CV ketel nu eigenlijk noodzakelijk is. De investering voor het vervangen moet namelijk wel op het juiste moment gebeuren.

Momenten dat vervangen noodzakelijk is

Het vervangen van een CV ketel is op een aantal momenten noodzakelijk. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer de verwarmingsketel defect is en voor een reparatie hoge kosten nodig zijn. Het kan in dat geval financieel slimmer zijn om iets meer in een nieuwe CV ketel te investeren. Hiermee zal u immers ook energie besparen. Dit is zeker het geval wanneer de huidige ketel al een aantal jaren oud is. Een nieuw model maakt gebruik van moderne technologieën waardoor een veel beter rendement mogelijk is bij het verwarmen van een woning. Als de besparing die u met een CV ketel vervangen verder oploopt is dit ook een moment om tot vervanging over te gaan.

Loodgieter nieuwe CV ketel laten installeren

Is het moment aangebroken dat vervanging van uw CV ketel noodzakelijk is? Dan neemt u contact op met een loodgieter. Belangrijk is dat de loodgieter een erkende installateur is. Deze vakmensen zijn namelijk getraind in het veilig installeren van CV ketels. Eigenlijk zal de loodgieter voor u alles uit handen nemen nadat u heeft aangegeven de CV ketel te willen vervangen. Wel moet u nog een keuze maken wat voor soort ketel u graag nieuw wilt installeren. De loodgieter kan u voorlichten over de voordelen van ieder model om de keuze voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

Nieuws
, ,

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Het laatste nieuws

De Zaanse Loodgieterservice is u graag van dienst. Wij kunnen u helpen als u problemen heeft met verstoppingen, lekkages of riolering. Voor alle loodgieterswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Onze vakmannen beschikken over veel ervaring en de juiste opleidingen en diploma’s. Bel direct voor een afspraak!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Menu
Call Now Button