ClickCease

Tips en oplossingen voor problemen met uw CV ketel

Neem contact op

verwarming radiator

cv-ketel-problemen-300x207Wat kunt u doen als u problemen heeft met uw CV ketel? Wij helpen u graag met bepaalde problemen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u de verkeerde draden heeft dat niet bij het model van uw ketel hoort. Daarnaast is het soms ook mogelijk dat uw batterijen leeg zijn. Voor dit alles kunt u bij ons terecht, want wij geven u graag de oplossingen.

Gebruik altijd Alkaline batterijen

Het kan zijn dat uw CV ketel niet aanslaat omdat uw batterijen op zijn. Er zijn drie verschillende batterijen verkrijgbaar; de standaard batterij, de oplaadbare batterij en de alkaline batterij. De Alkaline batterij is de enige hiervan die genoeg Volt heeft voor een goede thermostaat werking. De eerste twee batterijen hebben te weinig energie hiervoor. Daarom is het verstandig om te controleren of uw batterijen toe zijn aan vervanging en of ze daadwerkelijk alkaline batterijen zijn. U kunt gemakkelijk op de batterij zien of het een alkaline batterij is, omdat het er altijd op staat geschreven.

Kom erachter welk type thermostaat u heeft

Het is belangrijk om na te gaan welk type thermostaat u heeft, want elke type heeft zijn eigen draden. Als u verkeerde draden gebruikt bij het verkeerde type, kan dit voor schade en problemen zorgen. Zoek dit dus goed uit. Op internet kunt u ketellijsten vinden en de draden die daarbij passen. Daarnaast kunt u dit ook vinden in het installatieboekje als u dit heeft. Weet ook zeker dat u de juiste aansluitpunten vindt om de juiste draden aan te sluiten. Meestal kunt u dit vinden in een rij met kroonsteentje die voorzien zijn van nummers en letters.
Als uw vraag er niet bij staat en u heeft dringend hulp nodig, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij uw CV ketel problemen.

Nieuwtjes

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Het laatste nieuws

De Zaanse Loodgieterservice is u graag van dienst. Wij kunnen u helpen als u problemen heeft met verstoppingen, lekkages of riolering. Voor alle loodgieterswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Onze vakmannen beschikken over veel ervaring en de juiste opleidingen en diploma’s. Bel direct voor een afspraak!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Menu
Call Now Button