ClickCease

Lekkage, en nu?

Neem contact op

thermo lekkage

Water. Een absolute eerste levensbehoefte. Maar in huis ook een risico. Waterschade, of het nou door een acute lekkage of door een geleidelijke lekkage is, is altijd vervelend. U zult in actie moeten komen om de lekkage te achterhalen. Dat is in het geval van een acute lekkage over het algemeen niet al te moeilijk. U ziet vrij snel waar het lekt en waar het water naar binnen komt. Dat kan bijvoorbeeld een gesprongen waterleiding zijn. In dat geval rest maar één ding: water afsluiten, en wachten op de loodgieter om de lekkage te verhelpen.

Vervelender wordt het als u de oorzaak van de lekkage niet direct kunt vinden of als de oorzaak een bouwkundige oorzaak heeft. Denk bijvoorbeeld aan en constructiefout, waarbij u een geleidelijke doorslag van vocht richting de woning hebt. Bijzonder vervelend, maar u zult dan zelf op zoek moeten naar de oorzaak of een lekdetectiebedrijf aan het werk moeten zetten.

Een loodgieter kan veel schade beperken

Het kan geen kwaad om voor periodieke controle in en rondom de woning, de loodgieter te vragen eens een offerte uit te brengen. Zo kan de loodgieter zien welke leidingen kwetsbaar zijn en aan vervanging toe. Ook kan de loodgieter u goed adviseren over mogelijk andere risico’s, zoals kapotte dakgoten. Daarmee verkleint u voor uzelf de kans op een acute lekkage en ook het risico op langdurige lekkages die de kwaliteit van leven in uw woning danig verpesten. Hierbij moet u er vanuit gaan dat het geld dat u eenmalig investeert, zeker weer terug verdiend wordt.

Nieuwtjes

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Het laatste nieuws

De Zaanse Loodgieterservice is u graag van dienst. Wij kunnen u helpen als u problemen heeft met verstoppingen, lekkages of riolering. Voor alle loodgieterswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Onze vakmannen beschikken over veel ervaring en de juiste opleidingen en diploma’s. Bel direct voor een afspraak!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Menu
Call Now Button