ClickCease

Voorkom kou: vervang uw cv-ketel in de zomer

Neem contact op

thermostaat

house heating boilerAls u zich afvraagt op welk moment u het beste een nieuwe cv-ketel kunt kopen, speelt niet alleen de leeftijd van uw huidige ketel daarin mee. Geadviseerd wordt om in de zomermaanden een nieuwe cv-ketel aan te schaffen. De reden hiervoor is dat ketels in die maanden vaak niet worden gebruikt. Exemplaren die aan vervanging toe zijn, trekken het dan vaak niet als ze in de winter weer aan het werk moeten. Om te voorkomen dat u opeens in de kou zit, is het dus verstandig om van tevoren alvast een nieuwe ketel aan te schaffen.

Beschikbare cv-ketels

De ouderwetse verwarmingsketel is niet meer te krijgen, omdat deze inmiddels achterhaald is. U kunt nu kiezen tussen de vr, hr- en Hre-ketels. De eerste twee zijn het best betaalbaar. De laatste kost meteen een verbluffend bedrag, duizenden euro’s meer dan de eerste twee. Dat brengt wel met zich mee dat een Hre-ketel geen energie verspilt en zelf een rendement van meer dan 100 procent kan halen.

Binnen zeven jaar terugverdiend

Het is een dure en kostbare investering, maar u kunt er van uitgaan dat u dat geld binnen een jaar of zeven hebt terugverdiend. Dit hangt natuurlijk wel af van het type ketel dat u aanschaft. Laat u daarom vooraf goed informeren naar de mogelijkheden en hoe het er voor u financieel uit gaat zien. Denk er ook aan dat de installatie van de ketel zelf ook nog een paar honderd euro gaat kosten.

Nieuws

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Het laatste nieuws

De Zaanse Loodgieterservice is u graag van dienst. Wij kunnen u helpen als u problemen heeft met verstoppingen, lekkages of riolering. Voor alle loodgieterswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Onze vakmannen beschikken over veel ervaring en de juiste opleidingen en diploma’s. Bel direct voor een afspraak!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Menu
Call Now Button