ClickCease

Riolering in Zaandam

Neem contact op

Bel onze vakman in Zaandam bij een verstopping van uw toilet of riolering!

verstopping Zaandam

Een verstopping van uw toilet of riolering komt nooit gelegen. Het is erg vervelend en onhandig wanneer er een probleem met uw sanitair is waardoor u niet kunt beschikken over een goed functionerend toilet, voldoende warm en koud stromend water, of een goed werkende afvoer. Wanneer u geconfronteerd wordt met dergelijke problemen aan uw toilet of riolering, dan is het inschakelen van onze deskundige hulp het beste besluit dat u kunt nemen. Zo verzekert u zich van een snelle oplossing van uw probleem met de garantie op blijvend herstel. Bel voor het verhelpen van een vervelende verstopping van uw riolering in Zaandam dus zo spoedig mogelijk met ons erkend loodgietersbedrijf. Wij staan dag en nacht voor u klaar, ook in de weekenden en tijdens de feestdagen!

Verschillende soorten verstoppingen

Er zijn verschillende plaatsen in huis waar een verstopping kan ontstaan. Bij een verstopping kan het water niet langer wegstromen bij uw sanitaire voorzieningen. Tekenen van een beginnende verstoppingen zijn water dat langzamer wegloopt en een tijdje blijft staan, bijvoorbeeld in uw wasbak. Ook kan er in het afvoeren naar de riolering op een buizenknooppunt een verstopping ontstaan. Het buizenstelsel in uw woning bestaan namelijk uit vele dunne en dikke buizen. Verstoppingen ontstaan dan ook op verschillende punten. Hieronder lichten we verschillende soorten verstoppingen voor u toe.

Toilet verstopping

Een wc verstopping is erg vervelend. Er is sprake van verstopping wanneer het water na het doorspoelen niet of erg traag wegstroomt. Het water kan ook weer naar boven komen na het doortrekken. Een verstopt toilet is niet fijn, zeker niet wanneer u maar over één toilet beschikt. Dan is er haast bij geboden om de verstopping op te lossen. Hiervoor kunt u onze spoedservice inschakelen! Vaak is de oorzaak van een wc verstopping toiletpapier. Als dit niet goed doorgespoeld kan worden ontstaat er een grote klomp die de waterstroom verhindert. Andere oorzaken kunnen zijn:

  • keukenpapier
  • vetten
  • haren
  • sanitaire producten
  • andere voorwerpen

Gootsteen verstoptverstopping zaandam

Een verstopte gootsteen kan ook voor veel hinder zorgen. U kunt uw gootsteen dan niet meer gebruiken of er ontstaan overstromingen. Veelvoorkomende oorzaken van deze verstopping zijn:

  • etensresten
  • vetten
  • aansluiting van gootsteen en vaatwasser zitten op één punt verbonden aan de afvoer

Wanneer het water van uw vaatwasser en gootsteen via één leiding afgevoerd moet worden, zorgt dit vaak voor problemen. Onze loodgieters zijn bekend met dit probleem en helpen u graag!

Doucheputje is verstopt

Loopt het water tijdens het douchen niet weg? Komt er een vieze geur uit het afvoerputje? Dan is er waarschijnlijk sprake van een verstopping. Meestal komt dit door:

  • zeepresten
  • haren

Om verstoppingen in uw douche en de rest van uw woning te voorkomen kunt u bijvoorbeeld de afvoerputjes regelmatig schoonmaken. Ook is het verstandig om geen voorwerpen die niet in het riool thuishoren door te spoelen. Verder kan het helpen om regelmatig wat soda te gebruiken om de afvoeren schoon te houden. Toch zijn verstoppingen soms onvermijdelijk.

Iedere verstopping in Zaandam snel, deskundig en blijvend verholpen!

Iedere verstopping van uw toilet of riolering in Zaandam is goed uitbesteed aan ons loodgietersbedrijf. Met speciaal gereedschap en apparatuur zorgt onze eersteklas vakman er voor dat u vlot weer gebruik kunt maken van al uw sanitair en de riolering in uw woonhuis of bedrijf in Zaandam. Problemen aan het riool kunnen zelfs met een speciale camera door ons worden achterhaald. Hierdoor kan vlot een besluit worden genomen over het uitvoeren van een reparatie of het vervangen van een deel van uw afvoersysteem. Wij zijn u in Zaandam ook graag van dienst met adviezen en tips over het voorkomen van problemen en het tijdig uitvoeren van preventief onderhoud! Neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak.

Dienstverlening

Verstoppingen verhelpen

Lekkages oplossen

Uitvoeren en onderhouden installaties

Leidingen aanleggen, onderhouden en vervangen

Dak werkzaamheden

Spoed loodgieter

De Zaanse Loodgieterservice is u graag van dienst. Wij kunnen u helpen als u problemen heeft met verstoppingen, lekkages of riolering. Voor alle loodgieterswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Onze vakmannen beschikken over veel ervaring en de juiste opleidingen en diploma’s. Bel direct voor een afspraak!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

Direct bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Menu
Call Now Button