ClickCease

Over ons

Neem contact op

De Zaanse Loodgieterservice

De Zaanse Loodgieterservice is een erkend loodgietersbedrijf uit Zaandam. Bij ons bedrijf werken professionele vakmannen met veel ervaring en de juiste opleidingen en diploma’s. Samen met u kijken we naar de juiste oplossing voor uw probleem, van verstoppingen tot lekkages, wij zijn er voor alle loodgieterswerkzaamheden! We zijn altijd snel ter plaatsen om uw probleem om te lossen, maar u kunt ook voor vragen of advies contact met ons opnemen!

Onze services

Door onze ervaring in de afgelopen jaren zijn we een gespecialiseerde loodgieter geworden in Zaandam en omgeving. Daarnaast zijn we in tegenstelling tot andere loodgietersbedrijven altijd bereikbaar, ook in het weekend en ’s nachts! Wij bieden een service aan wanneer u met spoed een loodgieter nodig heeft. Op deze manier kunnen we een vervelende lekkage bij u thuis altijd direct voor u oplossen!

Naast de hulp die onze loodgieter in Zaandam u biedt bij het uitvoeren van klussen in huis, kunnen we u ook van passend advies voorzien. Denk bijvoorbeeld aan het advies wat wij u kunnen geven over de haalbaarheid van uw verbouwplannen voor een badkamer of keuken. U wilt in zo’n geval zeker weten dat de nieuwe indeling van deze ruimtes haalbaar is! Of wat te denken van de aanschaf van een nieuwe cv-ketel? Ook in zo’n geval wilt u graag advies over de mogelijkheden die u heeft. Wij voorzien u graag van dit advies!

De Zaanse Loodgieterservice is u graag van dienst. Wij kunnen u helpen als u problemen heeft met verstoppingen, lekkages of riolering. Voor alle loodgieterswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Bel direct voor een afspraak!

Dienstverlening

Verstoppingen verhelpen

Lekkages oplossen

Uitvoeren en onderhouden installaties

Leidingen aanleggen, onderhouden en vervangen

Dak werkzaamheden

Spoed loodgieter

De Zaanse Loodgieterservice is u graag van dienst. Wij kunnen u helpen als u problemen heeft met verstoppingen, lekkages of riolering. Voor alle loodgieterswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Onze vakmannen beschikken over veel ervaring en de juiste opleidingen en diploma’s. Bel direct voor een afspraak!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

Direct bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Menu
Call Now Button