Lekkage waterleiding Zaandam

Neem contact op

Opsporen en repareren van een lekkage waterleiding in Zaandam

Een waterleiding kan gaan lekken. Er zijn verschillende aanleidingen die een lekkage in de waterleidingen kunnen veroorzaken. Een oude leiding kan bijvoorbeeld voor lekkages zorgen, maar ook koppelstukken die niet goed meer vast zitten of een verstopping. Wanneer u hier last van heeft dan helpen wij u graag bij het opsporen en repareren van de lekkage waterleiding in Zaandam.

Geen onnodig opengebroken muren

Het oplossen van het probleem begint altijd eerst met het nauwkeurig vaststellen waar de lekkage zich bevindt. Door het exact op te sporen voorkomen we namelijk dat de muren of vloeren onnodig opengebroken moeten worden en zorgen we ervoor dat de lekkage ook daadwerkelijk in één keer opgelost wordt. Het opsporen van een lekkage waterleiding is dan ook een essentieel onderdeel van de reparatie.

Reparatie

Nadat de oorzaak van de lekkage nauwkeurig is vastgesteld kan er worden begonnen met de reparatie. Vaak is het voldoende om een koppelstuk, fitting of deel van de waterleiding te vervangen om de lekkage te verhelpen. Soms wordt echter vastgesteld dat de waterleiding dermate verouderd is dat een vervanging van alle waterleidingen vereist is. Onze loodgieters zijn getraind om de oorzaak vast te stellen en u van het beste advies te voorzien om langdurig van alle problemen verlost te zijn. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Dienstverlening

Verstoppingen verhelpen

Lekkages oplossen

Uitvoeren en onderhouden installaties

Leidingen aanleggen, onderhouden en vervangen

Dak werkzaamheden

24/7 spoed loodgieter

De Zaanse Loodgieterservice is u graag van dienst. Wij kunnen u helpen als u problemen heeft met verstoppingen, lekkages of riolering. Voor alle loodgieterswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Onze vakmannen beschikken over veel ervaring en de juiste opleidingen en diploma’s. Bel direct voor een afspraak!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24/7 bereikbaar

Professionele vakmensen

Transparant en eerlijk

Snel ter plaatse

Menu
Call Now Button