FAQ

Wat zijn de werkzaamheden van de Zaanse loodgieterservice?

De Zaanse loodgieterservice biedt u hulp bij het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden binnen en rondom uw woning of bedrijfspand. Laat bijvoorbeeld een lekdetectie uitvoeren om de bron van een lekkage rond leidingen of de dakbedekking op te sporen. Ook voor het herstellen van problemen met de cv-ketel in huis kunt u op onze ervaren loodgieters rekenen. Laat de cv-ketel repareren, of kies voor een nieuwe cv-ketel in huis! Een derde situatie waarin u op onze hulp kunt rekenen, is die van een verstopte afvoer. Verstoppingen kunnen voor een nare geur in huis zorgen!

In welke regio is de Zaanse loodgieterservice werkzaam?

Als Zaans loodgietersbedrijf zijn wij voornamelijk actief in de regio Zaandam. Dit betekent echter niet dat wij ons werkveld beperken tot deze stad. Ook in de omliggende plaatsen, zoals Wormerveer, Koog aan de Zaan, Westzaan, Zuideinde en bijvoorbeeld Oostzaan kunt u op onze hulp rekenen. De ruime ervaring die onze loodgieters hebben in het aanbieden van hulp bij loodgieterswerkzaamheden, maakt dat we u vrijwel altijd van een passende oplossing kunnen voorzien. Heeft u met spoed hulp nodig in de regio Zaandam? Kies in dat geval voor de hulp van onze spoedservice.

Wat moet ik doen bij een verstopping?

Een verstopte afvoer kan ontzettend vervelend zijn! Als gevolg van de verstopping ontstaat er mogelijk een nare stank in ruimtes van uw woning. Daarbij overstroomt de gootsteen, het toilet of bijvoorbeeld uw douchebak bij een verstopping. U kunt in eerste instantie zelf proberen de verstopping op te lossen. Gebruik hiervoor soda, een trekveer of een traditionele ontstopper. Is er sprake van een serieuze verstopping in de afvoerleidingen? Kies in dat geval voor de hulp van onze loodgieters. Zij beschikken over de hulpmiddelen om de verstopping snel en op efficiënte wijze voor u te herstellen.

Is het verstandig om mijn cv-ketel te laten controleren?

Onze loodgieters raden u aan de cv-ketel minimaal eens per twee jaar na te laten kijken, enigszins afhankelijk van de leeftijd hiervan. Zelf een cv-ketel controleren op slijtage blijkt vaak erg lastig te zijn, waardoor de hulp van een professional wenselijk is. Wel kunt u de cv-ketel zelf bijvullen. Zo benut u het rendement hiervan optimaal. Een loodgieter controleert de cv-ketel uitgebreid op slijtage aan kwetsbare onderdelen. Zodra er sprake is van een serieuze slijtage, zal de loodgieter deze voor u vervangen. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat de cv-ketel weer een lange tijd meegaat zonder te maken te krijgen met defecten.

Kan ik zelf een lekkage verhelpen?

Wanneer u de bron van een lekkage achterhaald heeft, kunt u deze zelf proberen te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan een stukje leidingwerk, dat vervangen moet worden. Houd er rekening mee dat er enige kennis over loodgieterswerkzaamheden vereist is, om dergelijke klussen op de juiste wijze uit te kunnen voeren. Zo mag er geen speling tussen deze leidingstukken ontstaan, om nieuwe lekkages te kunnen voorkomen. Lastiger wordt dit, wanneer de bron van een lekkage niet direct duidelijk is. Een loodgieter kan een lekdetectie uitvoeren en de lekkage vervolgens direct voor u verhelpen.

Onze specialiteiten:

Loodgieters werkzaamheden 0

Professionele vakmensen 0

Verstoppingen & lekkages 0

Snel ter plaatse 0

Altijd bereikbaar!

Riolering

Dakwerk

Call Now Button